۵ پاسخ

میخوای بدون استرس قرص باشی تو هفته شما تا هفته ۱۲ الی ۱۳ من بدترین سردرد های عمرمو تجربه کردم تو طی روز تو جای شلوغ و پر سرو صدا نرو خودت داد نزن زیاد تو جای خیلی روشن نرو اگ موزیکی خواستی گوش بدی یا فیلم ببینی با صدای خیلی کم موقع سردرد یه شربت شیرین درست کن بخور یه جای تاریک برو ۱ ساعت استراحت کن بهتر میشی

سلام عزیزم بهترین راه درمان سر درد بارداری چای و زنجبیل هست

من با روسری سرمو محکم میبستم بعضی وقتا هم پیشونیمو خیس میکردم پودر دارچین میریختم خیلیییی میسوزه اما عالیه آب رو اتیشه

سلام استفراغ و تهوع دارید؟

سلام سردرد تو بارداری طبیعی هست فقط میتونی استامینوفن ساده استفاده کنی