۶ پاسخ

عزیزم من خونه کردم پسرمو دکتر متخصص کلیه و مجاری ادرار بودن بخیه زدن خوب هم بود دو روز یکم اذیت شد بعدش خوب بود

سلام عزیزم با توجه به سنش با دکتر مشورت کنی بهتره ،ولی من خودم ان شالله به دنیا اومد پسرم میخوام به روش سنتی ختنش کنم

حلقه بهتره چون بدون خونریزیه. حلقه پسرمن بعد 6روز افتاد. بخیه مراقبت میخواد نمیشه پوشک کنی درست پاش بخوره ب هم درد میگیره و... نمیشه بشوری. ولی حلقه دردنداره بعدش اصن کلاهم میشه بشوری

با دکتر مشورت کن. ولی نظر شخصی من برا پسر کوچیکت بخیه ست. چون دو روزه خوبه خوب میشه فقطم روز اولم یه کوچولو گریه میکنه ک با استامینفن حله. اما راجب پسر بزرگت اطلاعی ندارم چون تحرکش زیاده دیگ. با دکتر مشورت کن ببین کدوم کمتر اذیت میکنه ولی خوب شدن و افتادن حلقه ده روزی طول میکشه

سلام عزیزم دیر اقدام کردی برای ختنه بنده خداها درد میکشن چون بزرگن .. ختنه حلقه کردم پسرمو خیلی راضیه م یه هفته ای حلقه ش افتاد فقط روز اول درد داشت بعد رفع شد

حلقه بهتر. کمتر از یه هفته ام خوب میشه