۸ پاسخ

عزیزم بخاطر شرایط کرونا کلا نمیزارن کسی برای ملاقات بیاد فقط یه همراهی میتونی داشته باشی

ملاقات که نمیزارن ولی همراهی خواهی داشت....

بیمارستان من که همراه قبول نمی کنه حتی مادرم.فقط همسر اونم تا تست کروناش نیاد تو اتاق راه نمیدن

بکر نمیکنم احتمالا همیرت بتونه پیشت باشه چون بیمارستانا قانون ملاقات رو برداشتن به خاطر کرونا و اگرم کسی خواست بیاد بهتره خودت بگی که نمیزارن چون خطرناکه

بله هست ‌ . فقط انشاالله امکان ملاقات با بقیه نباشه

بچه کامل پیش خودته مگر در شرایطی که ان .آی. سی . یو لازم داشته باشه

نه نیس. فقط یدونه همراه میذارن. بیمارستانی که من رفتم اونطوری بود

بیمارستان با بیمارستان فرق داره بیمارستان من از همون اول بچرو میارن پیش خودم