۴ پاسخ

من گرفته بودم ...خیلی بدشو.نه خواب نه نفس داشتم.اما استرس بدترش میکنه.حتما برو سروم بزن من ۷تازدم.مایعات دولیتربخور کباب سوپ ویتامین سی ..زینک...دی بخور نترس هیچ بلایی سر جنین نمیاد اصلا نترس نمیتونی غلبه برترس کنی کلرپوکساید ویک چهارم بخور.به دکترت بگو

من تا الان هر چی شنیدم خانم باردار کرونا گرفته خوب شده نگران نباش
استراحت من و از دکتر مشورت بگیر

اول اینکه نگرانی نداره و خودتو قرنطینه کن
با مواد غذایی خیلی مقوی خودتو تقویت کن
خانومای باردار فقط میتونن استامینوفن ساده بخورن . اونم ۸ ساعت یه بار
ولی اگه تونستی دکتر هم برو با دوتا ماسک .
با ماشین خودتون برو که مردم مریض نشن .
منم گرفتم خوب شدم باردارا خوب میشن اکثریت

سلام عزیزم
من توی پنج هفته کرونا گرفتم و خداروشکر تموم شد
ببین اصلا به اینکه کرونا داری فکر نکن چون استرس میگیری
فقط استراحت کن و مایعات زیاد بخور سوپ رقیق بخور بلدرچین بگیر کباب کن بخور
با دکترت هم صحبت کن اگر صلاح دونست برات سرم تجویز کنه که انرژی داشته باشی