۱۴ پاسخ

نه عزیزم.اتفاقا توی زمان خوبی هستی. امروز و فردا برو. منم ۱۲ هفته و پنج روز ( در واقع میشه هفته ی سیزدهم) رفتم و دکتر گفت هنوز یک هفته هم وقت داشتی. اما دیگه دست دست نکن.
سونوگرافی اِن تی رو همه جا انجام میدن،اما آنومالی که برای غربالگری دوم هست نوبت گیریش سخته.
امروز و فردا برو. نیاز به ناشتا هم نداری،بعد سونوگرافی هم مستقیم برو آزمایشگاه.
قبل سونو هم حتما شکلات شیرین بخور

نه دیر نیس فقط بلافاصله بعد از سونو انجام بدین که دقیق بشه جواب

ن عزیزم دو هفته دیگه فرصت داری

نه بابا دیر نیست عزیزم

البته تا13 هفته بری بهتره نکشه به14

ن برو عزیزم تا 13 هفته میتونی فقط دیگ دیرتر نشه

سلام عزیزم ن تا14 هفته وقت داری

نه ولی آزمایشش هم همون روز بعد سونو بده

من دقیقا تو ۱۲ هفته و ۶ مین روز رفتم غربالگری

تا ۱۳هفته و شش روز میتونی بری

دوستان جواب رو‌گفتن من دیگه نمیکنم ولی اینکه میگی استرس گرفتم یعنی چی
برای هیچچچچچچچ چیزی استرس نگیر عزیزم
جواب سونو و آزمایش هاتو میگیری میبینی سالمه بعد نمی‌فهمی با اون استرس الکی که وارد کردی به خودت چه صدمه ای به نینی جان زدی
مواقب خودت و یاقوت تو دلت باش💋🌸

نه دیر نیست ولی باید زودتر انجام بدین.
تا 13 هفته هست

نه عزیزم
تااخر 13وقت داری ولی الان همین امروز فردا بری خوبه

عزیزم دیره منم دیر دادم الان کلی به مشکل خوردم زود برو ی جایی واسه امروز اوژانسی وقت بگیر