۵ پاسخ

دکتر به من گفت که ربطی نداره چطوری بخوابونی خودش بعدا تو ژنتیکش هر فرمی باشه اون فرمی میشه

خودش گرد میشه نگران نباش الان سرشون نرمه فرم میگیرن بعد که سفت بشه خودش صاف و صوف میشه

توگهوارش یه هفته بادست چپ بخوابه یه هفته بادست راست یام شباطرف راست بخوابی روزهاطرف چپ خودش کم کم درست میشه

گلم باید رو پهلو بخوابونیش.ی هفته پهلو راست ی هفته پهلو چپ .یا ی روز پهلو چپ ی روز پهلو راست ک سرش گرد بشه و خوب در بیاد .بعدم طاق باز یا رو پشت بخوابونش ولی خیلی کم ک پشت سرش پهن نشه گرد در بیاد

سلام بچه رویبار طرف راست یبار چپ ویبار ب پشت بخوابون وقتی ب پشت خوابوندی حتما کنارش باش ک اب دهنش پری گلوش بلندش کنی