۱ پاسخ

رو حرادت باید گذاشت؟

سوال های مرتبط

آواتار مامان رادین❤️ مامان رادین❤️ رادین❤️ ۱۰ ماهگی
من از۴ ماهگی شزوع کردم هم شیرخودمو میخوره هم خشک
مامان آدرینا مامان آدرینا ۷ ماهگی
‌ ‌ از چه زمانی به کودک شیر پاستوریزه گاو بدهیم؟
#زمان_مصرف_شیر_گاو #شیرگاو

✅كودكانی كه با شير مادر تغذيه می‌شوند:
معمولاً تا پايان سال دوم زندگی (24 ماهگی) نيازی به استفاده از شير پاستوريزه ندارند (آن مقدار شير پاستوريزه كه در تهيه غذای كمكی به كار می رود اشكالی ندارد). حدود 23 ماهگی، برای آشنا شدن كودك به طعم شير پاستوريزه می‌توان آن را بار اول به مقدار كم در حد 30 سی‌سی با فنجان يا ليوان به كودك ارائه و به تدريج بر مقدار آن اضافه نمود. به اين ترتيب وقتی كودك كم‌كم از شير مادر گرفته مي‌شود می‌تواند از شير پاستوريزه استفاده كند.

✅كودكانی که با شیرخشک تغذیه میشوند:
مصرف شيرگاو (پاستوريزه يا استريليزه پرچرب سه و نیم درصد) از پايان 12 ماهگی به بعد بلامانع است و بهتر است جايگزين شير مصنوعی شود كه آن را بعد از يك دقيقه جوشاندن و به مقدار حداكثر 500 ميلي‌ليتر در شبانه روز با فنجان يا ليوان نشكن به كودك ‌بدهید وسعی کنید او را به تدريج از شيشه بگيرید.

❗️استفاده از شيرگاو قبل از پايان #یکسالگی توصيه نمی شود.