۱۳ پاسخ

عزیزم میگن تا 24 هفته ام طول میکشه ک حرکتاشو حس کنی نگران نباش

عزیزم معمولا هفته ۲۱ به بعد تکونشو حس میکنی، و اگه جفتت قدامی باشه دیرتر... چه علائمی باید نشون بده😂😂

معمولا از هفته ۲۲ تا ۲۴ خوب حس میشه، اگه جفت قدامی باشه بازم دیرتر متوجه میشی

اصلا به حرف ۶یچکس اهمیت نده.جفت توشاید بایکی دیگه فرق داشته باشه.من خودم تا هفته ی ۲۱یا۲۲اصلا متوجه نشدم.بعدشم خفیف.الان تو۲۶هفته ام کم متوجه میشم.بدن بابدن فرق داره.بچه بابچه فرق داره.هرکی میگه بگو اره تکون ریز میخوره.والا.برای چی به خودت استرس الکی میدی.خیالت راحت چنان تکون بخوره که بگی یه دقیقه تکون نخور

بقیه خیلی حرف میزنن و فقط میرن رو اعصاب آدم، منم ۱۹ هفتمه و جفتم خلفی یعنی زودتر میشد حس کنم ولی میگن تا ۲۲ هفته هم حس نکنی طبیعیه، دکتر سونو هم همینو گفت گفت که زوده، من که دیوونه شدم اینقدر ازم پرسیدن حس میکنی یا نه

سلام گلم ا1لا نگران نباش، همه بارداری ها شبیه هم نیست
یکی زودتر متوجه میشه یکی دیرتر
اصلا نگران نباش
من 20هغته ام هنو متوجه نمیشم
گاهی1حباب مانند حس میکنم اونم 2.3روزه

سلام عزیزم، ن بابا کی گفته توی سه ماهگی تکون بخوره ؟ سه ماهگی ک میشه ۱۳ هفته !! از ۱۸ تا ۲۴ هفته ک میشه پنج ماه و نیم طبیعیه تکون بخوره ، الکی استرس نداشته باش

هفته‌ی ۲۳ به بعد معلوم میشه مفهمی حرکتشو..چخبره ۱۹..مطالعه ام کنی از ۲۳ شروع میشه تا ۲۸ ازاون به بعد حرکتش کم میشه چون جاش تنگ میشه

من از نوزده هفتگی ب بعد تازه مثل نبض احساسش میکردم.تا ۲۴ هفته وقت هست

عزیزم تا ۲۴ هفتگی زمان داری که تکوناشو حس کنی
نگران هم نباش بین ۲۰ تا ۲۲ حس میکنی
اولش چون آشنا نیست برات شاید اصلا متوجه نشی کم کم که جون بگیره بچه تکوناشم مشخص تر میشه

تا 24وقت داری
بعضی بچه ها تنبلن

منم به صورت نبض حس میکنم فقط

جنسیت بچت چیه؟عزیزم زوده تا ۲۴ هفتگی وقت هس نگران نباش