۷ پاسخ

ببین دختر منم همینطور بود بعد از شیر خوردن اصلا بلندش نکن.تا شیر ک خورده توی معدش ته نشین بشه.بعد چند قطره عرق نعنا رو با آب قاطی کن.عرق بیشتر باشه.بهش بده بخوره چند روز ک خورد بهش عادت کرد عرق تنها بش بده.جای نگرانی نیست.توی کرونایی اصلا نبرش درمانگاه و دکتر .دستش هم بخاطر دندوناشه.داره لثه سفت میکنه

ریفلاکس داره داخل کریر بهش شیر بده یا زیر سرش بالشت بزار تشک آنتی ریفلاکس برای موقع خوابش بگیر شیر رو در چند وعده و به مقدار کم بهش بده بعد شیر اصلا آروغش نگیر بخاطر اینکه توی بچه های ریفلاکسی باعث بالا آوردن میشه تا بیست دقه بعد شیر تکونش نده که شیرش هضم بشه وقتی به غذای کمکی بیفته بالا آوردنش کم میشه باید صبور باشین چک کنین ببینین آلرژی نداشته باشه به پروتین گاوی چون خود آلرژی باعث تشدید ریفلاکس میشه لبنیات و...

اضافه شیره اگ موقع اروغ زدنه

عزیزم اگه استفراغ پنیری بالا میاره چیزی نیست نگران نباش به احتمال زیاد شیر اضافه خورده اگه هم شیر صاف بالامیاره شاید خدایی نکرده رفلاکس داره ببرش دکتر داروبده زودی خوب بشه انشالله که چیزی نیست اما اکثرا عادیه

سلام دوست عزیز من هم ماهها این مشکل رو با دخترم داشتم شیر خشکش رو عوض کردم قبلا آپتامیل میدادم الان یک ماهه دکتر بهش ببلاک AR داده نه بالا میاره نه اوق میزنه

عزیزم زیاد نمیخوره؟

پنیره یا شیر خام