۷ پاسخ

پسر اشتباه نمیشه
دختر بگن ممکنه خطا داشته باشه
پسره.مبارکه

احتمال میدن دیگه ۳۰،۴۰ درصد جای خطا داره

منم ان تی گفت پسره پسر بود تو انومالی هم،قطعا یه چی دیده ک گفته پسره

سلام عزیزم اصلا با ضربان قلب نمیشه فهمید،منم از دکترم پرسیدم،گفت صحت علمی نداره،ما تا زمانی که اندام تناسلیش رو نبینیم نمیتونیم نظر بدیم

سلام عزیزم بستگی به مهارت سونوگرافیست داره من ان تی رو ۱۲ هفته و یک روز رفتم گفت احتمالا پسره ضربان قلبش ۱۶۷ بود آنومالی ام گف پسره

بسلامتی عزیزم.انشاالله سالم باشه.

احتمال غربالگری اصلا دقیق نیست،واسه منو گفت هشتاد درصد دختره ولی توی انومالی فهمیدم پسره.اصلا دل نبندین به احتمالش