۸ پاسخ

گوشاش دردمیکنه حتما

سلام
هم بخاطر سردی میشه،هم بخاطر خوردن حجم زیاد اول شیر هم میشه چون اول شیر ابِ

عزیزم مدفوع بچه که سبز میشه معنیش اینه پهلوهاش یخ کرده دستمال داغ کن ببند... دم کرده سیاهشون بهش بده چندتا قاشق سریع خوب میشه

بچه منم شیر خشکیه مدفوعش سبز هست یه کوچولو وازلین گرم کن داغ نباشه بچه بسوزه سینه وشکم وپهلوهاش ماساژ بده یه حوله کوچولو هم گرم کن بزار رو سینه وشکمش.دوسه روز تکرار کن .بچه رو گرم نگه دار .زیر لباساساش زیر دکمه ای بکن تنش که هر موقع بچه رو بلند میکنی میزاری لباسش میره بالا شکم وپهلوهاش بیرون نیفته سرما بزنه.

شکم شو با یه دستمالی پارچه ای چیزی ببند بزار گرم باشه. برای دختر منم سبز شده

عزیزم پسرت حتما گوشش درد میکنه .

کمرشو سرما دادی با دستمال گرم کن ببند

حتما خودت چیزی خوردی که روی رنگ مدفوع اثر گذاشته بعدشم چرا نگرانی می کنی طبیعیه