۴ پاسخ

پسره من که اینطوری بود شیشه شیرش و عوض کردم خوشش نیومد دیگه شیشه شیر و نگرفت چند روزه ترک کرده 😊

عزیزم بچت عادت کرده به شیشه شیر اینه که تو خواب فقط شیرتو میخوره
تنها چارت اینه که شیرتو بدوشی با شیردوش برقی بهش بدی وگرنه دیگه سینتو نمیخوره شیرتم خشک میشه

شما باید برعکس میدادی تا متوجه نشه و الان اون به شیر خشک عادت کرده

سلام عزیزم توی این سن بعيده که بشه چون زرنگ شده. به مرورخودش یکیو انتخاب میکنه که معمولا شیرخشک هست.
پسر من شیر منو انتخاب کرد