۵ پاسخ

بخاطر شیرخشکی ک بهش میدی داره به شیرخشک عادت میکنه این اصن خوب نی . شیر خودتو بده کم کم شیرخوشکو بهش نده تا یادش برع

منم شنيدم تو ٤ماهگي ادا زياد در ميارن سر شير خوردن بچها

بردمش بهداشت گف قدووزنش خوبه قدش67وزنش 6/700بود نسبت ب بچه های شماخوبه؟؟؟چهارماه وبیست روزشه

همه اشون اینطوری میشند.کنجکاو میشند اینطوریه.حالا هی بزرگتر بشه فضولیاشم بیشتر میشه بدتر‌.باس زمان بیشتری بزارید برای شیر دهی و خلوتم باشه محیط.نگران نباشید از پسر من فضول ترم فک نکنم باشه فقطم شیر مادر میخورد خداروشکر وزنش خوب بود.

عین پسرمن😅😅😅😅😅