۸ پاسخ

سی ن بابا استراحت کامل کن خیلی خطرناکه برو پیش دکتر ببین چی میگه فشار نیار بخودت استرس ناراحتی هم نکن

مامان بهراد سلام
میشه بگب با سونو شکمی ۳۰ بودی یا واژینال؟

مامان جان برای سرویکست چیکار کردی؟منم تو هفته ۲۲ با سونوشکمی ۳۰ بودم

نه خیلی خوب نیست باید استراحت کنی عزیزم تو ماهای اخر پایین ۳۵ بهتره ولی الان نه

من ۳۱ بودم و هر سه هفته یه بار میرفتم سونو که چک کنم کم نشده باشه و کل مدت هم ایتراحت عادی بودم
راه نمیرفتم زیاد
کار سخت نمیکردم
چیزی بلند نمیکردم
همون ۳۱ موندم و حالا احتمال زایمان زودرس داده

نه عزیزم خوب نیست ، من خودم به ۳۰ رسید دکتر خواست منو سرکلاژ کنه ولی دو هفته کاملا استراحت کردم رسید به ۳۳ و گفت خوبه ولی بازم نباید زیاد حرکت داشته باشی گفت فقط مجازی ۲ ساعت پشت سر هم وایستی و ۸ ساعت میتونی کارای روزانه ات رو انجام بدی ، نرمالش هم ۳۵ هستش هر چی کمتر باشه عددش یعنی دهنه باز تره و خطرناک تره

سلام عزیزم بدنیست...اما نیاز به استراحت هم داری ی مقدار،فعالیت سنگین نداشته باش و با دکترت هم برای نزدیکی کردن صحبت کن

اره خوبه پایین ۳۰ خوب نیس بازم استراحت کن چیزی حرکت ندی