۸ پاسخ

باهاش بازی کن و خستش کن .‌باید در مقابل بچه ها قوی و با اعصاب باشی عزیزم‌ . حوصله زیاد خرجش کنی .با بازی و شعر بخوابونش

دختر منم همینطوره ،بذار خسته بشه بعد راحتتر میخوابه، باهاش بازی کن یا توی روروئک بزار و....

پسره منم همینه اولش که میزارمش تو ننو گریه میکنه ولی وقتی تکونش میدمو لالایی میخونمو پستونکشو میدم کم کم قر قر میکنه و بعدش ساکت میشه با تکون چشاش سنگین میشه اگه ننو نداره حتما براش ننو بگیر پسر منم خیلی کم خواب بود بیچاره بودم ازوقتی ننو گرفتم جونم راحت شد خوابش سبک بشه تکونش میدم پستونک میدم دوباره میخوابه خیلی عالیه ننو که حالت تاب داره خودم دارم ب دخترعمومم گفتم گرفته دختر اونم ۵ ماهشه خیلی راضیه

پسرمنم همینطوره براش تاب گرفتین الان راحت میخابه یکم ک چشماش روهم میره میزارمش تو گهوارش

پسرمنم گاهی موقع خواب گریه و بهونه گیری میکنه. من لالایی میخونم خوب میشه شمام امتحان کن

پسرمنم اینجوریه بد خواب میره قبلش پوشکشو عوض کن ومطمئن شو که واقعا خسته شده ودلدرد نداشته باشع

یه جا خوندم نوشته بود ک اگه بچه قبل خواب گریه میکنه ب خاطر اینه ک انرژیش کامل تخلیه نشده

حتما جایش درد میکنه با دکترش حتما مشورت کنید دوست من پسرش نمیخوابید دکترش شربت داده بود