۷ پاسخ

عزیزم آزمایش حتی اگر یک روز هم عقب انداخته باشی و باردار باشی نشون میده چه برسه به هفت روز.یکم صبر کن شاید استرس داری که عقب انداختی.

به نظرم باید نشون میداد ولی
ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه پس
ده یا ۱۴روز دیگه دوباره برو

سلام منم اولین ماه اقدامم یک هفته پریودیم عقب افتاد بی بی چک زدم یه هاله افتاد آزمایش خونم منفی شد بعد ک به دکترم گفتم برام سونو نوشت فهمیدم کیست دارم
حالا انشاالله ک بارداری چند روز دیگه صبر کن دوباره آزمایشت رو تکرار کن اگه باز منفی بود حتما برو دکتر

مامان ستاره بالاخره آزمایش دادین؟ باردار بودید؟

خانومی من بارداری اولم ،یک هفته از پریودم گذشت بیبی زدم دوتا خط پررنگ افتاد دو تا بیبی چک بعدی ک همون روز استفاده کردم یکیش منفی شد یکی دیگشم حاله انداخت 😑روز بعد رفتم ازمایش خون باردار بودم

سلام چی شد عزیزم پریود شدی یا نه؟

ن مطمئنن منفیه علت رو پیداکن