۱۱ پاسخ

عزیزم طبیعیه بخاطره قاطی شدنه هورموناس

عادیه نگران نباش یه موقع حالت خوبه و یه موقع حالت بد ای حالتا عادیه تو اوایل بارداری

دقیقا منم مث تو هستم خیلی دلنازک شدم زود میزنم زیرگریه میگن طبیعیه

سلام عزیزم، هممون این روزا رو داشتیم، نوسانات هورمونیه ، به مرور درست میشه

نه عزیزم افسردگی نیست منم همین طورم بخاطر هورموناست

عزیزززم منم دقیقا همینجورم
ولی بهش فکر نمیکنم اصن
یا همش تو برنامه گهواره هستم و مطالب میخونم و ذهنمو اینجا درگیر میکنم
یا همیشه روی مبل دراز کشیدم و تلویزیون نگاه میکنم و احساس میکنم بهتره اینجوری
هرچی بهش فکر کنی همون میشه
پس بهش فکر نکن به تو‌ دلیت 👼🏻فکر کن ک قراره تا چن ماه دیگه بغلش کنی🥰
پس بخودت استرس وارد نکن و مواظب خودت باش بیشتر❤️🌸

منم هفته ۵ هستم و همین حالت دارم،فکر کنم به علت افزایش پروژسترون

نه عزیزم افسردگی نیست تو دوران
بارداری خلق و خو تغییر میکنه و من
هم اینجوری میشم گاهی

عزیزم بخاطر تغیرات هورمون هاست ایشلا ک زود خوب میشی

عزیزم طبیعیه خودتو کنترل کن

منم دقيقا مثل شما هستم، اصلا كسي نميتونه باهام حرف بزنه انقدر كه بد اخلاقم، فكر ميكنم طبيعي باشه