۷ پاسخ

عزیز من بجای اینکه دکتر تب میگرفت اکسیژن چک میکرد و کارا دیگه
خب یع تست کرونا میدادی خودتو راحت میکردی تو شک هم نمیموندی بخاطر خانوادت😊

سلام
عزیزم حتما تست بده و همش ماسک بزن

بله کرونا است خیلی مایعات بخورید حتما دوباره دکتر برید توی خونه ماسک بزنید هر چقدر میتونید در روز آب هویج بخورید

ب احتمال زیاد کرونا س تست بدین

سلام عزیزم دقیقا من هم همینطوری شدمم ولی ۴۰۳۰ زنگ زدم گفت آخر کرونات داره تموم میشه

عزیزم دیگه سرماخوردگی وجودنداره سرماخوردگی هم کروناست

سلام ،بویایی رو از دست دادن از نشانه های قطعی کروناس،چون کوچولو دارین ،حتما دکتر داخلی یا عفونی برین که ریه هاتونو چک کنن