خانوما کدومتون رژیم شیردهی گرفتین ؟؟؟؟؟

۵ پاسخ

رژیم شیر دهی منظورتون چیه؟! یعنی برای لاغری؟!

منم رژیم گرفتم وزنم خیلی کم شد اما دخترم ضعیف شددیگه نگرفتم

رژیم نگیر عزیزم فقط غذاهاتو سرخ کرده نخور فقط اب پز و کبابی برنج رو هم زیاد نخور غذای مقوی و کم بخور که بخاطر شیر دهی مدام ضعف نکنی و مجبور به خوردن شی من گوشت شتر مرغ امتحان کردم عالی هفته ای سه چهار وعده باعث گرفتن ضعفم میشه و شیرمم زیاد میکنه، شیرینی رو هم حذف کن و از روغن سالم استفاده کن مثل روغن زیتون و اینا

من رفتم دکتر برنامه رژیم داد شیرم کم شد خودم هم کم حوصله وبی حال شدم نگیر بزار حداقل بچه بیفته روی غذای کمکی بعد رژیم بگیر

من رژیم گرفتم در حدی که فقط هله هوله رو حذف کردم ولی بچه م افت وزن پیدا کرد