۶ پاسخ

وااااای خوش بحالت که زایمان طبیعی کردی. سزارین بیچارم کرد. خیلی بهتر از سزارینه. سزارین ۱۰ روز اول پدر در میاره تا بخیه‌هاتو بکشی. من الان بچم دو ماهشه هنوز بخیه‌هام میسوزه

عزیزم روش نشین و خشک نگه دار این دردها طبیعیه اگه میتونی شیاف دیکلوفناک بذار آروم میشی از توالت فرنگی هم استفاده کن

عزیزم حتما از دکترت سوال کن ببین اجازه داری یه مدت نوافن بخوری
نوافن خیلی خوب درد رو میندازه ولی یکم اعتیاد آوره
منکه قشنگ معتادش شده بودم

درد کم و سوزش و خارش اشکال نداره داره از داخل جوش میخوره این حسو‌داری با شامپو‌بچه بشور با سشوار خشک‌کم

طبیعیه . درد داره دیگه بخیه خوردی

منم اینجور بودم .شیاف دیکلوفناک بزن