۴ پاسخ

دختر من که راحت قبول کرد هر دو رو
الان دو وعده شیر خشک میدم بهش بقیه ش شیر خودم

پسر من چن روز اول ک مجبور شدم بهش شیرخشک بدم بعدش سینه مو نمیگرفت اما مایوس نشدم و خیلی روش کار کردم.خیلی تاثیر داشت ک تو خواب ک شیر میخواست شیر خودمو بدم چون راحت میگرفت کم کم دیگه عادت کرد.الان خداروشکر هم شیر خودمو راخت میخوره هم شیر خشک.الانم ک چن روز ی بار دارم بهش شیر خشک میدم ک کامل میخوام حذفش کنم ب امید خدا😊

عزیزم برای سینه گرفتن فقط صبوری لازمه
سعی کن شیشه ندی چون راحت تره و سینه رو سخت میگیره بعدش نی نی
سینه رو هرجور شده با هر سختی بهش بده شیشه شیر بد عادت می‌کنه

سلام عزیزم، اگر برگردم ب زمان قبل از شیرخشک اصلا استفاده نمیکنم پسرم سه ماهشه سینمو وقتی بیداره اصلا نمیگیره همه میگن بخاطر اینکه بهش شیرخشک ب عنوان کمکی دادم اینطور شدع
خیلی ناراحتم مجبورم تو خاب بهش شیر بدم خیلی سخته