۷ پاسخ

شکمشو چرب کن با روغن زیتون ماساژ بده
دورانی یکم آب جوشیده سرد ام خوبه

یکم آب جوش نبات بهش بده

دور نافش رو جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بده زودی مدفوع میکنه اگه نکرد شیافش کن به گوش پاک کن روغن زیتون بمال بکن پشتش یکم بچرخون بعد درش بیار یه کوچولو بذاریا نه تا ته😅

سلام.قطره دایمیتیکون خوبه

دکتر به من گفت اصلا از شیاغ استفاده نکن

یه شیاف گلیسیرینه بردار زود پوشکش کن سریع دسشویی میکنه
از این به بعد بهش اب ولرم با یه ذره نبات بده توروز دو سه ق.چ خوری
محیط خونه گرمه روده های بچه ها از بی ابی خشک میشه واینکه شیرتون پرچربه نمیتونه هضم کنه دکتر به من گفت بدید مانعی نداره

شیاف گلیسرین مخصوص کودکان هست بگیر اندازه ی نخود نوکشو برش بزن بزار براش سریع شکمش کار میکنه