۵ پاسخ

سلام زردی بچه هیچ ارتباطی ب خوردن عرق کاسنی نداره زردی از قاطی شدن خون هنگام زایمان بوجود میاد بعدشم بچه روزی ک ب دونیا میاد باید حسابی شیر بخوره اگه سینه مادرو نگرفت زردی میگیره

اره عزیزم خوبه همه چیزای خنک خوبه کاسنی هم طبعش خنکه.اما عرقیات سرد رو نخور بعدا استخوان درد میگیری ،الان اسم هاشونو یادم نیست اما حتما از عطاری بپرس

خنکی کلا خوبه برای زردی نداشتن بچه بیدمشک هم خنک هست و خوبه، کاسنی ولی خیلی سرده، سردیت نکنه یه وقت، چیزایی مث لیمو شیرین، پرتقال اینا خنکن سردی ام نمیکنه ویتامین هم دارن اونا رو بخور.

ماه های آخر بارداری میگن بخور

من شنیدم روزی یا یک روز در میون نصف استکان خوبه