۱۲ پاسخ

سلام خوش بحالت سزارین خیلی بهتر از طبیعیه

تا هفته های آخر میچرخه نگران نباش ...۳۸ هفته ات پر بشه برمیدارن بچه رو

عزیزم اصلا استرس نداشته باش من ۵روزه سزارین شدم همه کارامو خودم میکنم خیلی راضییم

ممکنه بازم بچرخه تاهفته اخر؟اخه بچه من عرضه..ازخدامیخوام سفالیک نشه

همه از طبیعی میترسن شما از سزارین😉

تا ۳۷ ۳۸ صبر میکنن اگه بریج بمونه سزارین میکنن

منم تا هفته۳۵بچم بریچ بود بعدگشت

من سزارین اختیاری میخوام برم عزیزم دکترم واسه ۳۸ هفته ۱ روز نوبت داده

😘😘😘اینابرابچت.چون راحت و رایگان میری بیمارستان دولتی سزارین میشی.البته دعا کن نچرخه تا هفته ۳۶

پیاده روی کن شایدطبیعی شد

بچه اولم بریچ بود و بخاطر همین سزارینم کردن تو هفته۳۸ ۳۹ سزارین میکنن

من از اول بچم بریچ بود تا هفته ۳۴ بریچ بود دکتر گف دیگ نمیچرخه امروز رفتم سنو سفالیک شد چرخید 😑