۳ پاسخ

بله پسرمن ٣٦ هفته با وزن ١٧٠٠ به دنيا اومد ١٦ روز ان اي سيو بستري بود از روز اول خودم بالا سرش بودم ، ٣ روز اول از طريق سرم تغذيه كرد بعد سه روز گفتن بايد خودت شير بدي وله چون قدرت مك نداشت نميتونست سينه رو بگيره و مك بزنه ، شير خودمو ميدوشيدم تو شيشه شير ميدادم ، بايد سر شيشه بگيري كه سوراخ نداره خودت يه سوراخ ريزي بكني كه شير زياد نره دهنش و شير كم كم بهش بدي مثلا از ١٠ سي سي شروع كن

عزبزم چرا آی سیو بستری شده. انشالله تو این شب عزیز صحیح و سالم ببرینش خونه هرچه زودتر خوب بشه. همیشه تنش سالم باشه.

چرا بستریه بچت عزیزم پسر منم زود دنیا اومده بود ان ای سی یو بود شیر بالا میاره رفلاکسه پسر منم داشت اوردم خونه شیرخشک ببلاک ای ار میدم رفلاکسش خوبه ولی خوب نشده از زمانی که ای ار میخوره دیگ بالا نیاورده