۴ پاسخ

سلام دختر من همین ‌جوره بردمش دکتر گفت روفلاکس معده داره یعنی گاز معدش زیاده دکتر یک شربت امپرازول داد خیلی خوب شده خوب میشه نیگران نباش

خب از اول میبریدش متخصص اطفال و گوارش حالا اومد بهتر نشد خدایی نکرده بعدم رفلاکس اگر باشه متخصص گوراش بهتر دارو میده

اما جای قرص براش ساشه امپرازول بخر راحت تر میخوره و خوشمزه تره ‌پودرم هست راحت تری

منم بردم بهترین دکنر همین ها رو داد بهتره اما اثرش رو یک ماه بعد نشون داد الان از یک ماهگی میخوره الان که سه ماهشه خیلی بهتر شده