۸ پاسخ

منم همینجوری هستم نصفه شبها بیدار میشم آب سرد میریزم روی پاهام و دوباره به سختی میخوابم. اشکالی نداره تحمل میکنیم به امید روزهای قشنگ و اومدن نی نی ، اینم یه دورانیه زود تموم میشه، بازم خدارا شکر طبیعیه این حالتها .

من یهو ی تیکه از کف پام داغ میشه فک میکنم هر چی سن بارداری بیشتر بشه داغیه بیشتر میشه

منم خيلي شبا اينجوري ميشم ميرم اب يخ ميريزم رو پام ي ذره بهتر ميشه

دکترم ب من اسپرين داد

پاشو برو پاهاتو بشور باآب خنک بعد بیا بخواب منم این کارو کردم الان خوبه خداروشکر

منم اینجوریم 😔😔😔

من پام‌درد میکنه نمتنم بخوابم

سلام منم اوایل اینجور شدم حتی آب هم فایده نداشت به پارچه یا حوله خیس کن بپیچ دور پاهات بهتر میشی 🥰🥰🥰