۱۱ پاسخ

انشالله مشکلات زندگی همه حل بشه. عزیزم روضه حضرت فاطمه به نیت شهید ابراهیم هادی نذر کن و از شهید بزرگوار بخواه که سفارش شما رو به حضرت فاطمه کنه حتما حاجت روا میشی

انشالله که مشکلتون حل میشه به امید خدا

انشالله بحق امام علی خدا مشکل و گرفتاری همه رو رفع کنه تو این شب عزیز شما هم جز اونها باشین

سلام.ان شالله به حق این شب و ماه عزیز خدا مشکل همه و مشکل شما رو برطرف کنه دوست عزیز.

عزیزم حتما برات ایت الکرسی میخونم ب حق امام علی امشب شب عزیزه مشکلت حل بشه

انشالله هرچی هست مشکلتون حل بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشالاخدامشکلات همه روحل کنه

عزیزم ان شاالله ک مشکلت حل بشه .

ب حق این شب عزیز خداگرفتاری همه گرفتارارو حل کنه آمین

انشالله که مشکلتون حل بشه خواهر گلم

ان شاء الله مشکلتون حل بشه