۵ پاسخ

دختر شما که دیگه عفونت گلوش واضحه که میگین زیر گوشش ورم کرده حتما ببرش دکتر وبگو این شربت زیترومکس خارجی اگه مناسبشه براش بنویسه برین پیدا کنین

سلام عزیزم من هفته پیش پسرم دقیقا علایم دختر شماروداشت سرش شدید داغ بود دست وپاش یه وقتایی سرد بود دیگه تبش با شیافم پایین نمیومد چهار بار تو همین چن روز مریضیش رفتیم دکتر تا از اخر یه دکتر مسن بود گفت این بچه گلوش پرچرکه واسه همونه تبش بعد واسش یه شربت زیترومکس خارجی نوشت شربته اصلا پیدا نمیشه خیلی کمه ولی واقعا فوق العادست ولی ما به سختی پیداش کردیم و بهش دادیم الحمدلله الان بهتر شده دیگه تب نمیکنه

ببردکتر عزیزم؟ ،،،

باید ببری دکتر ورم کرده تبم داره احتمالا عفونته گوشه

ببردکتراحتمالاگوشش عفونت داره