۵ پاسخ

سلام منم مثله شمام نگران نباش

سلام عزیزم جفت من قدامی بود ولی الان سر راهییه ولی خب حرکاتشو حس میکنم مخصوصا وقتی به کمر میخوابم .شمام میخوای همین کارو بکن یه چیز شیرین بخور دراز بکش دقت کن دستتو بکش رو شکمت یه حالت ترکیدن حباب یا معذرت میخوام وقتی شکمت نفخ داره احساس میکنی یه چیزی میپیچه تو دلت همونطوریه 😁

جفت قدامی دیرتر حس میشه ،معمولا مثل قلقلک یا نبضه اولش نگران نباش

عزیزم چون قدامیه جفتت یکم دیرترحرکت شوحس میکنی نگران نباش

سلام عزیزم متوجه میشین کم کم
نگران نباش
حرکاتش مثل لیز خوردن و نبض زدن و ایناست