۵ پاسخ

فرد با فرد فرق داره. حتی بارداری اول و دوم و ... هم میتونه توی یه فرد فرق داشته باشه!
کلا چند دسته وجود داره تو بحث ویار
یه دسته کلا بی علائم هستن و ویاری ندارن تا اخر
یه دسته بشدت بد ویارن ولی طولانی نیست و بعد از سه ماهگی تموم میشه
یه عده باز بشدت بد ویار هستن و تا آخر بارداری و بعضیا هم چند وقت بعد بارداری اون حال رو دارن
یه عده هم هستن که ویار سبک دارن مثل خودم که تا سه ماهگی فقط از ماهی بدم میومد هوس خاصی هم نداشتم، ولی الان اوکی ام

عزیزم من از ۶هفتگی شروع شد ۹و۱۰هفتگی به اوج خودش رسید دیگ کم کم بهتر شدم الان هفته ۱۳ ام نسبت به بوها حساسیتم کم شده ولی کماکان عصرها حالت تهوع دارم ولی کمه یه قرص دمیترون بخورم خوبم میگن تاهفته ۱۵ الی ۱۶کاملاخوب میشی ولی همه بدن ها باهم فرق داره هرکس یجوره

بستگی به بدن هر شخص داره ولی از هفته ی چهارده بهتر میشی عزیزم
منم مثل شما بودم نگران نباش بهتر میشی

سلام من با تنقلات خودمو سیرمیکنم😓دیروز غذادرست کردم از بوش جونم دراومد.. من پرسیدم یکی گفت پایان ۱۵ هفته ...یکی گفت ۱۷ هفته...هرکسی ویارش فرق داره عزیزم.بعضیاهم تاروز زایمان تهوع دارن...امیدوارم زود خوب بشیم

سلام تا ۱۳هفتگی همه چیز یهو خوب خوب میشه