۶ پاسخ

طبیعیه منم دردنداشتم یه سری کارا وورزش ورابطه کردم رفتم بیمارستان دوسانت بودم بستریم کردن واونجاهم اکثرااومده بودن به تاریخ اومده بودن ودردنداشتن اصلا واکثرا
بستری شدن دردنداشتن طبیعیه نگران نباشین فقط موقع تاریخ برین فقط نزارین ازچهل هفته بگذره امکان مدفوع بچه هست خطرناکه

سلام... مال من ۳روز دیگست ولی درد ندارم

سلام. به هفته مونده بود به تاریخ زایمانم که بچمو بدنیا آوردم.

من تاریخ زایمانم شنبه فقط یکم ریز درد دارم😢😢😢😢خسته شدم

منم امروز و فردام ولی نشانی نیست از درد، اول هفته هم دکتر بودم گف دهانه رحم باز نشده😑 فقط نرمه

سلام گلم ن منم تاریخ زایمان امروز و فردا هست ولی اصلا درد ندارم 😥