۳ پاسخ

سلام عزیزم واسش قطره بینی بگیر استفاده کن دخترمنم همین بوده بردمش دکتر گف واسع بچه های زیر6ماه داروی سرماخوردکی نیس فقط قطره بینی با استامینوفن هست بعد اینکه شبا میخابین سر دخترتون روسری بزارین واقعا تاثیرداره دخترمنم الانم همینه یه زره شب سردش بشع دماغش صبح کیپ میشه بعد خوب میشه

اره خودت دمنوش بخور و دخترتم ب احتمال زیاد سرماخورده ببریش دکتر بهتره گلم

قطره بریز تو دماغش.. بعد تمیز کن اوکی میشه.. خودتم اویشن دم کن بخور
گل زوفا.. بابونه.. بنفشه تنهایی هم خوبه واسه خودت