۳ پاسخ

برین دکتر و اگر دسترسی به دکتر ندارین برین زایشگاه بیمارستان میفرستن تون سونوگرافی و اگر مشکلی نباشه آن شاالله شیاف پروژسترون و استراحت میدن.
منم هفته 10همینطوری شدم سونو سالم بود خداروشکر

استراحت کن و اگه شماره دکترت یا اینستاگرامشو داری بهش پیام یا زنگ بزن، اینجور مواقع شیاف پروژسترون میدن، اگه بتونی یه سر زایشگاه بری دکتر کشیک دارن

سلام عزیزم
استراحت کن
بلند نشو زیاد از جات تا شنبه
دیدی ادامه داره به دکترت زنگ بزن بهت شیاف میده استفاده می‌کنی خوب میشی
فقط الان استراحت استراحت
ببخشید نزدیکی هم نداشته باش