۸ پاسخ

حتما هر روز برو بیمارستان نوار قلب نینی رو چک کن ممکنه تا ۴۱هفته نه درد زایمان داشتم نه دهانه رحمم باز شد بچه همش بالا بود اخرش سزارین شدم ولی ۴۰هفتت پر شد حتما هر روز برو نوار قلب چک کن چون بچه شروع میکنه به مدفوع کردن

چه خوب😉 من دلم میخواد به هفته ۴۰ برسم😏😏

من ۳۹هفته و ۵روز بودم هیچ علائمی نداشتم رفتم بیمارستان گفتم درد پریودی دارم الکی بستریم کردن دیدن یهو افت ضربان قلب جنین گرفتم اورژانسی سزارینم کردن برو خطرناکه هروز برویابرو بگو درد دارم

ممنونم

رو توپ بشین عالیه

ممنون عزیزم😊..‌

برد بیمارستان صریان قلب نی نی چک بشه

سلام عزیزم ورزش،رقص،نزدیکی بدون جلوگیری ،ماساژ پرینه