۶ پاسخ

سلام آب...چای کمرنگ،هویج،آبگوشت،جو،خرما،ماهی،مرغ،کاهو،شیره انگور،مغزیجات...اگه بچت رفلاکس نداره بادام عالیه.
من سویق شیرافزا میخورم خیلی خوبه.
ولی استراحت هم خیلی تاثیر داره...خواب خوووب

حلیم جو ماهی ماهیچه شیره انگور سمنو اب هویج‌شیر موز

غذاهای که مایع هستند و چرب مثل ابگوشت سوپ اشکنه کله پاچه و...ماهی کبابی هم همینطور .مصرف چایی هم به جای آب خیلی تاثیر داره رو افزایش شیر

مایعات آب روزی ۸لیوان چایی کم رنگ آبگوشت سوپ پودرشیرافزایاقرصشم میتونی بگیری عااالی

ماکارونی ابگوشت مایعات زیاد و سوپ و کله پاچه و اگه بچت حساسیت ب پروتئین گاوی نداره لبنیات با خرما و مغزیجات و کنجد

فرنی.دلستر میگو ماهی