۸ پاسخ

عزیزم به پزشک مراجعه کن و بذار ایشون تصمیم بگیره و تجویز کنه
شاید شما آزمایش بدی یه چیزی که ما میخوریم برا شما مثلا لازم نباشه!(صرفا جهت مثال)
یا مثلا مشکل تیروئید داشته باشی خدایی نکرده ..

سلام
بدن هرکسی متفاوته و طبق نیازش باید تجویز بشه سرخود قرص نخورید
بزسد دکتر خودتون براتون چکاب کلی ویتامین مینویسند بعد طبق کمبودهاتون قرص تجویز میشه

دکتربرات ازمایش بنویسه خودش بهت میگه چیابخوری برامن فقط فولیک اسید تجویز کرد

اسید فولیک و ویتامین دی هزار

آزمایشات اول بارداری رو که میدی از رو همون دکتر برات تجویز میکنه چی بخوری! مثلا هر ویتامینی که داخل بدنت کم باشه

قرص آهن از 3ماه به بعده.اولش باید فولیک اسید دیتامین دی و b1 و b12 و b6 بخورین. بازم هرچی دکتر بگه.اینا تجویز دکتر من بود

اسیدفولیک که حتما مینویسن سه ماهه اول ضروریه، باقی ویتامین ها روهم دکتر یابهداشت بهتون میگه

عزیزم دکترت بایدبگه سرخودمصرف نشه بهتره من اسیدفولیک باویتامین دی ۳ مصرف میکردم