۸ پاسخ

منم اول با یه سینم مشکل داره وقتی گشنه هست می زارم زیر سینه اول یا موقعی که خوابه .مک میزنه بعد چند دقیقه شروع میکنه به غر زدن

پسر منم اینجوریه یا بدوش اون سینه رو یا وقتی خوابالو هستش حتما بزار بخور

حالت شیردهیتو تغییر بده سرپا خوابیده نشسته ببین با کدوم روش میخوره
اکثرا سینه ها باهم فرق دارن نوک یکی بزرگتر میشه بخاطر اون بچه دوس نداره بخوره
تو داروخونه ی قالب هایی هست بره نوک سینه
یا خیلی تلاش کردید نخورد شیرشو بدوشید با قطره چکون یا سورنگ بدید حیفه خشک بشه
من امتحان کردم پسرم تو خواب یاسرپا فقط از اون سینه که نوکش بزرگه میخوره

سلام پسر منم از ی سینه شیر میخوره

منم اول با یه سینم مشکل داره وقتی گشنه هست می زارم زیر سینه اول یا موقعی که خوابه .مک میزنه بعد چند دقیقه شروع میکنه به غر زدن

اشکال نداره اگه سیر میشه
بچه های خاله کوچیکم فقط از یه سینه شیر خوردن اون یکی رو نگرفتن

پسر منم تو سه ماهگی اینجوری شده بود من فقط تو خواب اون سینه نمی‌خورد و بهش میدادم مرتب تا بعد یه مدت خوب شد

برا منم هنوزم اینجوریهبعضی وقتا اوایل اصلا نمیخورد به تدریج یه کم بهتر شد