۴ پاسخ

عزیزم وقتی جفتت خلفی باشه کوچکترین حرکت بچه رو متوجه میشی، چون جفت پشت بچه هس و بچه دقیقا در مجاورت شکم هست

عزیزم نگران نباش به طور عادی تکون خوردن جنین و از هفته ۲۰ به بعد متوجه میشی من بچه اولم ۲۲ هفته متوجه شدم با اینکه جفت قدامی بود

عزیزم شاید دقت نمیکنی ،چون حرکات اولیه مثل قلقلک لرزش یا حباب طوره،جفتت خلفیه زودتر از بقیه متوجه حرکات میشی

جفت خلفی که خیلی خوبه منم خلفی ام حرکت بچمو از ۱۵ هفته متوجه شدم،البته اگه چربی داشته باشید یکم دیر احساس میکنید وتا هفته ۲۰ فرصت هست