۱۱ پاسخ

حرف اطراف همیشه همینه .مهم اینه که بچه سالم باشه

پسر من هشت ماهشه ۹۱۰۰هستش

بچه تون چه کیلویه دختر منم خیلی ریز میزس الان فکر کنم ۶ کیلو شده البته با وزن ۲ کیلو دنیا آمد

دختر من ۸ ماه و ۱۲ روزشه ۱۱.۵۰۰ البته دختر من یکم اضافه وزن داره چون فکر کنم ارثیه خانواده شوهرم همشون داشتن طرف خودمم قد بلندن فکر کنم به خاطر همونه

هشت ماهگی ۹۶۰۰ بود البته وزن اضاف نکرده بود

سر بچت ی گوش ت در باشه یکیش دروازه ادم بیکار زیاد هست ک تو زندگیت سر هرچی نظر بدن

به ما هم میگن بیخیال فکرشو نکن. بهترین جواب اینه که بگی ساختش همینه

خانواده شوهرم همش به من میگن چقد لاغرکردی بچه رو
ول کن بابا بزار بگن
همینکه دکتر بگه نرماله کافیه
چاق بشه که چی بشه

عزیزم بزار اینو بهت بگم مردم همه چیز میگن دختر من الان ده ماه داره شیس کیلو نیمه هرکی میبنش یه حرفی میزنه فقط اشتها نداره از صب تا شب فقط شیر میخوره دیروز بردمش یه دکتر کرمات خیل عالیه همه چیز دخترمو چک کرد گف دخترت همه چیزش خوبه فقط اشتها نداره اصلا ناراحت نباش دختر من سه کیلو نیم هم بدنیا اومده حساب کن تو این ده ماه سه کیلو اضاف کرده ولی خدارشی دخترم از همه لحاظ خوبع فقط اشتها نداره بعضی ها هم میگن باشه ریز بزرگ بشه خوب میشه غصه نخورد هرچی دختر ریز تر باشه بهتره.خدارشی سالمه مهم چاقی نیس

بهش بگو مهم اینک سالمه بعضیا ژن لاغر ریزه پسرم تواین سن نه کیلو

انگار این حرفها شده عادتشون هرچقد بچت تپل باشه بازم میگن لاغره