۹ پاسخ

۱۸هفتگی مشخص میشه

من 16هفته رفتم احتمال 80درصدی داد حالا میخوام 10اسفند که روز تولد خودم هست برم سونو جنسیت امیدوارم خدا هدیه خوبی بهم بده

سل فری و امینو سنتز میگه ولی در حالت عادی انجام نمیدند که

چرا عزیزم آزمایش تعیین جنسیت هست دقیقه فک کنم ۷۵۰ تومنم هزینه شه

۱۶ هفتگی اره من تست ادرار رو انجام دادم دقیق دقیق در اومد توی یه لیوان شفاف ادرار کن یه جای ثابت بزار بعد ۲۴ ساعت نگاش کن اگه حباب وسط لیوان بود پسره اگه ته نشین شد دختره

18 هفته صد در صد مشخص میشه با سونو

معمولا 18 هفتگی
من یه ازمایش دادم که با اون مشخص شد البته گرون هست و فقط به خاطر تعیین جنسیت نمی ارزه

ان شاءالله هفته دیگه،البته الانم فکرکنم جواب بده

۱۸ هفته مشخص میشه
هیچ تستی صد در صد دقیق نیست بهتره همون سونو انجام بدید