۱۵ پاسخ

تجربه من واونای ک دیدم میگه مامانای بچشون پسره بیشتر ورم میکنن

منم دختره بچم ولی هیچ تغییری نکردم اصلا یه ذره فقط شکم دارم

ماه آخر ورم میاد اگه بخاد بیاد

من دختر اولمو از وقتی فهمیدم باردارم ورم کردم ،الان نگاه میکنم به عکسام میبینم چقدری شده بودم ،اما سر این دخترم اصلا ورم ندارم

نه من اصلا ورم ندارم و خیلی خوشحالم بابت این موضوع

منم اصلا ورم نکردم خداروشکر

من که اصلا ورم نکردم.بدن ها با هم متفاوته

برا دختربیشترپهلوها میاره . ورم که براهمه نیست .بعضی ها فشاردارن.قندشون بالاست .به بدنشون ربط داره

ن ربطی نداره کنترل کنی ورم نداری کنترل نکنی ورم پیدا میکنی

ربطی نداره یکی از اشنااهامون خیلی ورم کرد ولی بچش پسر بود

من دختر باردارم اصلا به پسر و دختر نیست من اصلا ورم ندارم که هیچ همه بهم میگن مطمئنی بارداری 😂

نه عزیزم
بدن با بدن فرق داره

اره من بچم دختره کلی هم صورتم ورم کرده

من بچپ‌پسره یه کم ورم دارم . ورم بخاطر نمک زیاده عزیزم ربطی نداره نمک نخور ورمت کم میشه

نه هیچ ربطی نداره
منم دختر بچم اما ورم نکردم