۸ پاسخ

من چقدر خنگم فكر كردم ك متناسب با سن بارداري گهواره پيام هاي هم هفته هامونو برامون ميذاره

خخخ اره دقیقا اکثرا زایمان کردن

اره دقیقا. شانس منه.
اول بارداریم همه هفته سی و خورده ای بودن. الان ک من رسیدم به سی و خورده ای همه به دنیا اومدن سوال بچه داری میکنن. 😁😁

اره عزیزم هممون زایمان کردیم😉😊

ماماناي كه زايمان كردن ديگه بايد برن قسمت تنظيمات مال قسمت فرزند دارم انتخاب كنن كه فقط بارداري اينجا باشه

اره دقیقا منم هی میگردم میگم چرا سوال باردارا کمه خودمم بعد بارداری کمی پشیمون شدم چون دوماهه بودم وکرونا خیلی شدید شد

توروحت😆😆😆😆 به چه چیلزایی فکرکردی

اره دقیقا بیشترم اینه ک بچه هاشون شکمشون کهر نکرده😂....گرونیم هس بابا