۷ پاسخ

سلام اصلااااا ربطی ب دندون نداره حتما فردا صبح ببرش متخصص تب شدید ممکنه دور از جون تشنج کنه ها ...تب ربطی ب دندون نداره تب علامت ی ویروس تو بدنه یا اینکه عفونت متاسفانه متاسفانه من بچم دوروز تب داشت و بی حال بود تست گرفتیم کرونا داشت پس خواهشا بچتو ببر دکتر اینجا دنبال راه حل نباش چون بیخود و الکی راهنماییت میکنن ....تا فردا مرتب پاشویه کن و قطره استامینوفن بده اول صبحم ببرش دکتر بچتو تب خیلی خطرناکه خیلی امیدوارم ک چیزیش نباشه و زود خوب شه

تبو جدی بگیرخیییلی خطرناکه

قطره استا بده پاشویشم کن دمای اتاقم مناسب کن احتمالا از دندوناشه

حتما برای تب بیشتر از 24 ساعت با دکتر مشورت کنید احتمال عفونت هست. با استامینوفن تب کم میشه ولی مشکل حل نمیشه.

ببریددکتراینجامتخصص اطفال نداریم گل خانومی❤❤❤❤

استا بده تبش قطع شه درد داره نمیتونه چیزیزبخوره

احتمالا دندون درمیاره