۸ پاسخ

سلام عزیزم.دختر منم ۲/۵ماهشه و پیش فوق تخصص کبد و گوارش نوزدان بردمش چون هم کولیک‌و هم رفلاکس داره اون اس امپرازول اوایل خوابشو زیاد میکرد و حالشو بد میکرد ولی دوزش را تغییر داد به روزی یک‌دوم ساشه که توی یک قاشق غذاخوری اب حل میکنیم یک ساعت قبل غذا میدیم.کولیف هم برای رفع دل درد و نفخ که به شما کولیک‌اید داده ولی من از کولیف خیلی بیشتر راضی بودم.پی دی لاکت هم خیلی خیلی خوبه داخلش‌یه چیزی داره که برای نوزاد خیلی موثره.ولی اینکه میگی بدتر شده کاش ببری پیش فوق تخصص گوارش نوزدان و یا دکترش که میزانشو عوض کنه

عزیزم نوزادی رفلاکس داره که مقدارزیادی از شیری که میخورد را بالا بیارد ممکن است جتی از بینی ش هم شیر بیرون بیاید یا اینکه از دهانش آب و کف بیرون می اید که دختر منم اینطوری بود اما الان همزمان باشیر خودم شیر آی آر هم استفاده میکنم که مخصوص رفلاکس هست خیلی بهتر شده میتونی قبل از شیردهی مقداری نشاسته را با آب رقیق کنی و با قطره چکان بهش بدی باعث میشه کمتر بالا بیاره

درست ممکن رفلاکس داشته باشه ولی کولیک اید به همه جوتب نمید وکولیک ایزبهتر وامپرازول برا دختر من نوشت من بهش ندادم با همون داروها ارومش کردم چون عوارض خوبی ندار یکیش هم زردشدن وشل شدن مدفوع پدی لاکت هم خوب وشیر خشک ببلاک مخصوص رفلاکسش روهم بگیر خیلی کمک میکنه

سلام عزیزم.دخترم چهار ماهشه ریفلاکس داره استفراغ شدید که شکل پنیری ولجز داشت.دل درد و بی تابی وزن هم نمی‌گرفت.شبها سینه اش خس خس میکرد وهمش حالت خفگی بهش دست میداد اینا علایمش.اما داروهاش ساختنی بود یعنی دکتر گوارش تجویز کرد و دکتر دارو ساز برایش ساخت.خدا را شکر بهتره

پدی لاکت که واسه رفلاکس نیست وویتامین خوبیه وبرای سیستم بدنی نوزاد .اون دوتا هم بیشتر برای کولیک استفاده میشع.
من پسرم رفلاکس داشت کولیک هم داشت بهش دارویی ندادم بهش تاثیر ی نداشت فقط شیرخشک ای ار گرفتم خیلی خوب بود استفراغاش تموم شد
اگه بچت دل درد داره یعنی کولیک داره اگه استفداغ داره شدید وهمیشگی یعنی رفلاکس داره واین دارویی که بهش داده بعنی نمیسازه که بیشتر بالا میاره

عزیزم پسر منم‌رفلاکس داره ، ولی علائم رفلاکس تا شیر میخوره استفراغ میکنه ،خیس خیس سینه ، اب دهنش زیاد میریزه ولی دکتر برای پسرم این دارو هارا نداده امپرازول داده باشیر خودم بهش میدم

سلام عزیزم پدی لاکت و کولیک اید برا نفخ هست اون یکی پیدا نیست اسمش...مگه بالا هم میاره ک گفته رفلاکس داره؟

اگ بچه معدش ترش کنه و استفراغ کنه برا بچه میگن خوبه