مامان ها پسرمن دل اش دردمیکنه چی بدم بخوره

۹ پاسخ

سلام.این دل درد نیست.گاز معده اش رو نمیتونه خالی کنه.من دکتر برای پسرم قطره colic Ezنوشت عالیه.
روزی سه بار صبح ظهروشب هر دفعه 10قطره.
قطره اش آلمانیه جعبه اش بنفش رنگه.
مشابهش هم هست اونا جعبه اشون آبیه قطره اشم کره اییه ولی دکتر گفت تاثیری نداره.قیمتی هم نداره 18تومن هست.

مامان عزیز دل درد نوزاد ی چیز طبیعی هست چون داره معده‌اش پرز درست میکنه احساس درد میکنه فقط سعی کن بعد شیر دادن خوب عارقش بگیر .......
این اب دادن ب بچه باعث عفونت در بدن بچه میشه ...
تو ی مامانی پس باید گریه هاش رو تحمل کنی عزیزم

قطره کولیک بده بخوره.

عزیزم اب جوش داخلش یکم نبات بنداز شیشه شیرو تکون بده تا نبات اب شده بعد بده بخوره هم برای نفخ خوبه همبرای دل دردش

قطره کولیکز
نبات سفیدو پودر کن بریز تو ظرف داغ رنگش عوض شد اب بریز توش جوشید برش دار خنک‌شد دو قطره عرق نعنا بریز بده بهش

قطره دایمیتکون بهترین درمان دل درد

گرمیچربده ۴ قطره در روز

نبات داغ .گرمیجر

آب داغ وقند دکتر اینو میگه