۸ پاسخ

یه پیاز بنداز توی آب در حال جوش بخار که کرد بغلش کن با فاصله بایست که کمی بخار به صورتش بخوره. دستگاه بخور داشته باش برا این مواقع خیلی خوبه

قطره منتول بحرین اسانس نعناع هست برای نوزادان بلامانع هست یکم اطراف بینیش و رو بالشش بریزین

اسپری بینی براش بگیر
خونه رو هم مرطوب نگه دار کتری و بذار رو بخاری

والا ادم بزرگ میگن پیاز بزار کنار بالشتش تاثیر داره زیاد نی نی نمیدونم. سرش بالاتر بزار. یه ور بخوابونش. بعد از قطره با پوار بینی بینیش تمیز کن. بخور هم بدی هم خوبه ها.

اگر قطره گل بنفشه داری بزن جلوی دماغش بعد یکم هم بین دوتا ابروش خوب میشه

تو بینیش سه قطره ،از قطره بینی بریز تا پر بشه بعد با فین گیر خالی کن. راستش دکتر دیشب به من این گفت واسه همین مشکل پسرم.

شير خودت رو بريز تو بينيش چون چربه زود باز ميشه

قطره کلرو سدیم از داروخانه بگبر بریز تندی باز میشه