۱۰ پاسخ

سلام عزیزم شیشه شیر دکتر برون میگن خوبع اما من استفاده نکردم پسرم نمیگیره

شیشه شیربیبی لند خوبه عزیزم

شیشه اونت با سرشیشه نچرال تک سوراخه

شیشه شیر اونت، مدل نچرال
منم همین مشکل داشتم البته شیشه شیر نوویتا بود اونم همینجوری بود ولی بعد اینو گرفتم مشکلم حل شد

من بیبی لند دارم و راضیم البته من بهش شیر خشک نمیدم شیر خودمو میدم ب پسرم.

عزیزم بی بی لند خوبه منم شنیدم هنوز قسمت نشده امتحان کنم😉

عزیزم من به پسرم سر شیشه شیر ارتودنسی میدم هم سوراخش خیلی ریزه هم واسه فکش خوبه اصلانم بهش عادت نمیکنه

سلام عزیزم منم برا بچه م سرشیشه چیکو گرفتم خیلیم راضی بودم ولی دیگه نی نی شیرخشک ندوست الان شیرخودمو میخوره

منم اصصصصلا از چیکو راضی نبودم، الکی الکی پول برندشو دادیم،، نچرال اونت خیلی خوب بود

من بی بی لند دارم عالیه عزیز