۵ پاسخ

یک مقدار خوراکمون محدود هست.
لبنیات و گوشت گاو و هرچیزی که رد پای گاو توش هست نباید بخورید مثل بیسکوئیت شیرینی شکلات پفک و ...
آجیل هم نباید بخورید
تخم مرغ هم خیلی محدود
من صبحانه ارده و عسل یا مربای‌سیب و به میخورم. البته که خود کنجد هم احتمال حساسیتش زیاده
میوه هم دکتر به من کفت سیب و موز و خیلی محدود لیمو شیرین
مثلا قورمه سبزی بدون حبوبات میخورم، کله پاچه خصوصا اب پاچه، مثلا اگه لوبیاپلو داشته باشیم من برای خودمو استانبولیش می کنم
از وقتی رعایت میکنم دیگه صورتش بیرون نمیریزه

منم همین مشکل ودارم فعلادکترگفته تاشش ماهگی لبنیات نخورم. ولی صبحهاکره باعسل تخم مرغ همه مدلی. آش. ارده وشیره میخورم یاکره باحلواشکری برای تنوع. کیک خونگی بااب درست میکنم. انشاءالله ۵روزدیگه دخترم واردشش ماه میشه.

سلام صبحونه عسل ،مربایه به میتونی بخوری

نی نی منم حساسیت داره، دکترش گف محصولات گاو و بز و شتر و سویا نخور، البته چون نی نی ب کره حساسیت نشون نداد من میخورم

اگر ب دکتر باشه باید هیچی نخوری
فقط شیرو ماست نخوره گوشت گوساله هم نخور ،چون طبعشون سرده