۱۰ پاسخ

اصلانگران نباش من یه رفیق دارم الان بچه اش ۳ ساله از۵ ۶ ماهگی این بچه عادت داشت انگشتشوبکنه تودهنش هی میگفتم نزارانگشتش کوچک میشهاگفت دیگه چیکارکنم منم‌به این باوررسیده بودکه انگشت کوچک میشه الان بچه سه سال داره انگشت همونه کم کم خودش دیگه کنارگذاشته بخداهمشون حرفه بابااخه ازکجاشون درمیارن این حرفهارو

پسر من انگشت شصتشو میمکه میخوابه بهتر از پستونکه ولی خودش فراموش میکنه به مرور

بابا بیخیال این حرف چرته.بچه بخاطردرد لثه هاش دستشو میخوره و خودشم یادش میره بعد دراوردن دندوناش.تلخک زدن به انگشتش مثل اینکه ک شما یه جایی از بدنت بخاره و دستای شمارو ببندن تا نتونید بخارونید چه حسی دارید؟؟؟

دکتر ب من گفت اصلا حتی دستش از دهنش درنیارید، جزیی از مرحله رشدشه

سلام عزیزم اصلانگران نباش دخترمن تا1سالگی دایم انگشت میخورد خیلی هم اروم بودبعدیواش یواش دیگه دستش بیسگوییت ومیوه دادم یادش رفت

خوب بخوره چیه مگه بچه ها هر کاری کنن مردم به چیزی میگن

سلام دخترمنم همش انگشت در دهان هست طبیعی چیزی نزن بزا بخوره بهش ارامش میده

عزیزم نگران نباش خیلی طبیعه و غریزه بچه هایت بزرگتر که میشه دیگه تموم میشه
حساسیت داشته باشی عادت میشه براش

پستونک بده بهش تا بخوره دیگه بادش میره

عزیزم گناه داره حتما آروم میشه من پسرم کل دستشو می‌کرد دهنش کیف میکردم اصلا بعد چند ماه خود ی خود یادشون میره دوست نداری دستشو بخوره پستونک بخر براش